Cropped Favicon Prik.png

INTERACTIVEDESIGN

Her finder du nyttige svar på hvordan du får en ny hjemmeside

Alle designet i WordPress og Elementor af webdesigner Lars Bregendahl Bro, Vesterbro, København

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om hvordan man får en ny hjemmeside

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL – FAQ

Jeg har lavet guide, som gerne skulle svare detaljeret på hvordan et samarbejde om at lave en ny  hjemmeside forløber.

Sådan får du en ny hjemmeside

Ja, jeg har en klippekort ordning til WordPress support og hjælp til vedligeholdelse .f.eks.;

  • Opdatering af tekst, billeder og øvrigt indhold.
  • Opdatering af WordPress CMS
  • Opdatering af plugins
  • Backup
     

Et support-klippekortet er på 3 timer hjælp.
Man “betaler” for kun for den tid der bliver benyttet (dog minimum 30 minutter).

Har jeg løst en opgave for dig som tager 35 minutter så bliver der trukket 35 minutter på klippekortet (ikke noget med pr. påbegyndt time”).

At forbedre en hjemmesides placering i udvalgte søgemaskineresultateter kaldes “søgemaskine optimering” eller blot SEO (Search Engine Optimization)

Jeg har stor erfaring i at booste hjemmesider, så de kommer højere op i søgemaskinerne – ikke via Googles reklamer*, men direkte i det reelle resultat, som også omtales som det organiske søgeresultat.

Når jeg laver søgemaskineoptimeringer (SEO) så er prisen fastsat på forhånd og er i øvrigt resultatorienteret.
Det betyder at man, ud over et fast opstartsgebyr, betaler ud fra hvor godt det er lykkedes mig – altså hvor højt op i et søgeresultat din hjemmeside kommer ved en reel søgning (også kaldet organisk søgning) på nogle på forhånd aftalte søgeord.
Du kender altså prislejet på forhånd og betaler kun for succesen af mit arbejde.

Jeg lover dig ikke guld og grønne skove i forhold til en søgemaskineoptimering for der er HÅRD konkurrence om pladserne, men jeg har været stærk medvirkende til at flere af mine kunder er gået fra at være deltids-selvstændige til fuldtids-selvstændige.

Eksempelvis så har jeg optimeret en hjemmeside, som før lå placeret på side 5 eller endnu længere nede i søgeresultaterne, på 6 forskellige meget relevante søgninger for denne kunde.
Da jeg var færdig med min optimering placerede de 6 søgninger sig ALLE på side 1, med et gennemsnitsplacering på 2,66 – dvs. at de 6 søgninger placerede sig helt i toppen af søgeresultaterne.

Du er velkommen til at kontakte mig hvis du vil høre mere om søgemaskineoptimering, og om hvad jeg kan tilbyde dig.

* Note: Ikke-organiske søgeresultater er betalte annoncer – Google Ads. Annoncerne over organiske resultater indeholder et felt med navnet “Annonce”.

Jeg kan sikkert godt hjælpe dig med din WordPress hjemmeside, det kræver dog at jeg får adgang til hjemmesidens bagside (backend) så jeg lige kan danne mig et overblik over hvordan den er bygget op.

Ja, jeg underviser i WordPress.

jeg tilbyder aftenskolekurser under FOF og også undervisesning 1-til-1 og i mindre grupper efter ønske.

Læs mere om min WordPress-undervisning på www.wpunderviser.dk

WordPress er et Open Source CMS-system – det betyder, at WordPress er gratis at hente og bruge. WordPress er verdens mest brugte CMS-system – bl.a. fordi der er rigtigt mange der udvikler på systemet hele tiden; forbedre funktionaliteten, sikkerheden, brugervenligheden etc.

WordPress startede som et Blogging-system, men bruges i dag primært til websites (evt. med blog-funktion).

Ud over selve grundkernen i WordPress, findes der mange tusinde ekstra moduler (plugins), som kan udvide funktionaliteten i WordPress. Disse plugins er for en overvejende del gratis.

WordPress hjemmesider er i dag naturligvis responsive (responsive design), sådan at de kan ses på alle mulige forskellige skærmstørrelser (desktops, laptops, tablets og smartphones)

Læs mere om WordPress her

Et “Content Management System” – i daglig tale kaldet CMS eller CMS-system – er et “Indholds Styrings System”.
Det handler altså om styring af indhold på dit website (tekster, billeder, menu etc.), uden at man behøver at have kendskab til koder, programmering.

WordPress er webbaseret sådan at du opdatere dit site direkte fra din browser (Internet Explorer, Chrome, Safari, FireFox etc.). Du arbejder altså direkte og online med CMS-systemet og kan derfor opnår en meget hurtig, fleksibel og dynamisk opdatering af dit website.

Kan du Word? – så kan du også opdatere dit WordPress website!
Bemærk at Microsoft Word og WordPress INTET har med hinanden at gøre.

Elementor er en Page Builder der gør arbejdet med at vedligeholde og opdatere din hjemmesides indhold til en leg.
Ved at bruge Elementor slipper du for at skulle kunne nogen form for programmering – det er lige så nemt som at arbejde med et almindeligt tekstbehandlingsprogram som Word eller Google Docs.

Når man arbejder med Elementor foregår det som “Drag and Drop”

Elementors bruger brugergrænseflade er super brugervenlig – og efter en 5 minutters intro-video (som jeg ALTID laver til mine kunder) vil du være tryg ift. hvordan du f.eks. ændre i dine tekster, skifter et billede og lignende.

Når du arbejder med indholdet på din WordPress-hjemmeside kan du se dine ændringer med det samme – og i det layout som hjemmesiden har (modsat andre pagebuildere som ikke er nær så intuitive).

Der er naturligvis en masse grundlæggende i opsætningen af en WordPress-hjemmeside med Elementor, som IKKE er “bare lige”, men det er det arbejde som jeg udfører for dig INDEN du overtager din nye hjemmeside.

Jeg har valgt at arbejde med WordPress af de simple grunde at det er gratis (Open Source), at det er det mest benyttede CMS-system på verdensplan og at der derfor er flest der arbejder med at forbedre WordPress hele tiden.

En anden meget stor fordel ved WordPress er at det er super brugervenligt – dvs. det er meget nemt at  bruge i den daglige opdatering af tekster, billeder osv.

At WordPress er et professionelt og seriøst CMS-system er der ingen tvivl om og der er da også mange store internationale firmaer der bruger WordPress – for at nævne et par stykker:
Sony, eBay, VolksWagen, CNN, The Rolling Stones, Justin Timberlake, The New York Times, Reuters etc. etc.

Se eksempler på hjemmesider fra hele verden , som alle er lavet i WordPress her

WordPress er det klart mest benyttes system til at bygge hjemmesider i (kilde

At flere og flere benytter WordPress er en fordel fordi dette samtidig betyder, at der er flere og flere der deltager i udviklingen af CMS’en.For at sikre at WordPress forbliver open source – og gratis – “ejes” WordPress nu af en Non-profit fond; “The WordPress Foundation”

Funfact: Da Obama kæmpede mod McCain, om at blive USAs præsident, brugte begge kandidater WordPress i deres valgkamp.

WordPress fungerer på “alle” platforme – og du kan endda rette tekster, tilføje billeder etc via dine mobile enheder.
Apps til WordPress kan hentes gratis i AppStore, Google Play osv.

En af WordPress helt store styrker er, at der er et verdensomspændende netværk af udviklere, der udvikler WordPress, bl.a. i forhold til nye platforme, brugervenlighed, sikkerhed etc.

De fleste tror er det er meget vanskeligt at lave sin egen hjemmeside, men det er heldigvis blevet nemmere og nemmere at lave sin egen hjemmeside.

WordPress, som er det mest benyttede system til at lave hjemmesider i, er kendt for sine store brugervenlighed … hvilket der en af grundene til at dette CMS er blevet så udbredt som det er.

Samtidig er WordPress open souce hvilket også har en kæmpe betydning for WordPress’ popularitet.

Når det så er sagt så er forventningerne til en hjemmesides professionelle udsende og funktionalitet kun blevet større – og derfor vælger mange at få en professionel webdesigner til at lave hjemmesiden.