Cropped Favicon Prik.png

INTERACTIVEDESIGN

her finder du en guide der hjælper dig igennem processen med at få skabt en ny hjemmeside

Alle designet i WordPress og Elementor af webdesigner Lars Bregendahl Bro, Vesterbro, København

DERFOR DU SKAL VÆLGE WORDPRESS – LÆS SVARENE HER

ER WORDPRESS NU DET RIGTIGE VALG?

Det er et spørgsmål jeg ofte hører – og her på siden kan du finde ud af hvorfor jeg har valgt at arbejde udelukkende med WordPress – og hvorfor jeg mener at det ER det rigtige valg.

10 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE WORDPRESS

Klik på de 10 grunde herunder og læs

WordPress er gratis og kan downloades kvit og frit på WordPress.org.
Du skal som udgangspunkt altså kun betale et domæne og for et webhotel (hosting).

Så at sige ALLE webhoteller kan i dag køre WordPress – og de skilter oftest tydeligt med det – da det er WordPress alle vil have 😉

WordPress er utroligt nemt at bruge – og dette gælder ikke mindst for slutbrugeren, der skal sidde og lave den daglige opdatering af indholdet på hjemmesiden.

Hvis du ønsker et mere unikt design og en hjemmeside med specielle funktioner, kræver det mere tid og erfaring … og det er her at jeg kan komme ind i billedet.

Se eksempler på hvad jeg har designet til f.eks.
En psykolog, en scenograf, en keramisk formgiver, en operainstruktør, en arkitekt … og mange flere du kan finde via menuen i toppen af denne side.

Jeg underviser også i opbygning af hjemmesider med WordPress – læs mere her

 

Der er reelt ikke nogen grænser for hvilken type hjemmeside man kan bygge i WordPress.

Hvor WordPress oprindeligt blev skabt som et blogging-system, er WordPress i dag et “fullblown” Content Management System, som kan lave alt for den lille visitkort-hjemmeside til de helt store corporate hjemmesider.

WordPress er Open Source, hvilket betyder, at alle kan komme med deres bidrag til WordPress og dermed være med til at forbedre systemet.
Af den årsag udvikler WordPress sig konstant – og der kommer derfor løbende forbedringer og nye muligheder.

Du får altså glæde af at der sidder “nørder” (programmører) over hele verden der gør WordPress bedre og bedre.

Med WordPress plugins kan du tilføje ekstra funktionalitet til din hjemmeside, og der findes tusindvis af plugins, som kan downloades gratis på WordPress.org.
I enkelte situationer kan det være nødvendigt at købe et plugin … men du kan komme langt uden at du nødvendigvis skal ha penge op af lommen.

WordPress er meget søgemaskinevenligt. Ud af boksen arbejder en WordPress hjemmeside godt sammen med Google. Hvis du installerer et plugin som Yoast SEO eller Rank Math, kan du få en masse ekstra hjælpe til at forbedre din hjemmeside og dens indhold i forhold til søgemaskineoptimering (SEO).

En WordPress hjemmeside er naturligvis mobilvenlig, hvilket er en stor faktor i forhold til hjemmesidens placering i Googles ranking system.

WordPress er et ret sikkert CMS-system, og der kommer ofte opdateringer bl.a. for at  styrke din hjemmesides sikkerhed og undgå sårbarheder. Nogle opdateringer bliver opdateret automatisk opdateret på din hjemmeside, mens der er andre opdateringer du skal installere manuelt.

Det er vigtigt at du husker på, at din hjemmesides sikkerhed kun kan opretholdes, hvis du husker at den skal vedligeholdes.
Det kræves altså at du løbende husker at opdatere system, plugins og tema (design-skabelon) – og ikke mindst husker at lave backups af hjemmesiden.

Hvis jeg laver en WordPress hjemmeside til dig, sørger jeg for at det er så nemt som muligt for dig at lave opdateringer og ikke mindst backups (og jeg laver gerne en instruktionsvideo der viser dig hvordan du gør).

Hvis du skulle blive utilfreds med dit webhotel, så er en WordPress-hjemmeside rimelig nem at flytte til en anden udbyder.

Hvis du står og skal købe domæne og webhotel, så vil jeg gerne rådgive dig i forhold til hvilket webhotelder passer bedst til din behov.

WordPress er i kontant udvikling – og flere og flere benytter systemet både i Danmark og på verdens plan.
Fordelen ved dette er, at der dermed også er flere der udvikler på WordPress, til glæde for dig – og os alle.

Jeg vil kunne hjælpe dig sikkert i mål med at skabe en unik hjemmeside, der er specielt designet til dig og dine behov. Du får altså IKKE en hjemmeside der er skabt med et færdigt layout, men der imod et layout der skiller sig ud fra mængden og på bedste vis bliver et “udstillingsvindue” for dig og din virksomhed.

Her på denne hjemmeside kan du se et bredt udsnit af de mange hjemmeside jeg har lavet igennem de mange år jeg har arbejdet professionelt med at designe hjemmesider.

Du er meget velkommen til at kontakte mig hvis du vil høre mere 🙂

Kundecases – tilfældigt udvalge hjemmesidedesigns

Derfor bør du benytte WordPress til din hjemmeside

Når man benytter WordPress er mulighederne uendelige og enestående. Man kan udvikle alt lige fra basale blogs til store komplicerende hjemmesider. WordPress er et veludviklet CMS (Content Management System). WordPress et et af de allermest brugervenlige systemer – og dette er en af grundene til at det er det mest benyttede CMS på verdensplan.

Det at WordPress er det dominerende CMS, er en kæmpe fordel for dig som bruger. Det betyder nemlig, at systemet er i konstant udvikling, både i forhold til nye teknologier og funktioner inden for udvikling, vedligeholdelse, sikkerhed og opdateringer.

WordPress er open source, hvilket sikre at systemet aldrig kan blive opkøbt og opslugt af f.eks. Google, Facebook, Microsoft (jeg er ret sikker på at de gerne ville eje WordPress hvis de kunne).

Skab troværdighed med en professionel og tidssvarende hjemmeside

Hvis hjemmesiden har et professionelt mål, så bør hjemmesiden også have et professionelt udseende.
Et smukt hjemmesidedesign skaber troværdighed og tillid, og når det samtidig er understøttet af den nyeste teknologi og funktionalitet, så sikre det en god og tidssvarende oplevelse for dine besøgende.

Skræddersyet hjemmeside

Jeg skræddersyer din hjemmeside sådan at den på bedste vis præsenterer dig og din virke. Du får en professionel hjemmeside, som naturligvis virker som den skal på både computer, tablet og smartphone.

Din hjemmeside bliver nem at opdatere med nyt indhold; tekst og billeder – og jeg sørger for at du får en instruktionsvideo – lavet specielt til dig – hvor du kan se hvordan billeder og tekster nemt opdateres og vedligeholdes.

Billig serviceaftale

Jeg kan også tilbyde en billig serviceaftale – et supportklippekort – sådan at det ikke er for omkostningstungt når der er opgaver med din hjemmeside, som du gerne vil have hjælp til (det kunne f.eks. være opdatering af systemet, plugins, backup eller lignende)

4.9/5 – (15)