Cropped Favicon Prik.png

INTERACTIVEDESIGN

Ny hjemmeside i WordPress til kunstmaler

Denne kunde havde en hjemmeside (bygget i Divi), som hun ikke kunde finde ud af at opdatere med sine kunst.

Jeg har derfor “bygget” hendes hjemmeside om sådan at det er svært at se at det ikke er den samme hjemmeside. Den store forskel, efter at jeg har lavet den nye hjemmeside, er at Lisbeth nu ganske nemt kan opdatere hendes hjemmeside selv.

Ny hjemmeside til maler Lisbeth Nymand. Redesign af Lars Bregendahl Bro, Vesterbro, København. Designet i WordPress med Elementor

 

Hjemmeside designet i WordPress til Kunstner og maler Lisbeth Nymand – København
Hun havde lavet en dyr hjemmeside, som hun fandt umulig at rette selv. Hjemmesiden var designet af et reklamebureau i page Builder’en Divi.
Da hun havde fået kendskab til hvor nemt det er at rette og tilføje indhold på en hjemmeside designet i WordPress med pagebuilder’en Elementor,  blev jeg bedt om at bygge hjemmesiden helt om (forfra) for hende.

Jeg har været rimelig tro i forhold til det design, som Lisbeths hjemmeside havde og har kun lavet få design- og funktionsmæssige forbedringer.

Hjemmesiden er desuden blevet udvidet med ekstra sikkerhed, nem backup-funktion m.m.

Jeg har desuden hjulpet Lisbeth med grundlæggende søgemaskineoptimering (SEO) med pluign’et Yoast SEO for en bedre placering i søgemaskinerne.

Fokusord: Kunstner i København – WordPress – hjemmeside design – WP – virker på din smartphone og tablet – Elementor –  Kbh K – webdesign – SEO – Søgemaskineoptimering –  design – hjemmeside – Responsive design –  CMS – website – Responsivt WordPress – København

Denne hjemmeside er designet i WordPress med Elementor.

  • Ny Hjemmeside Kunstner Lisbeth Nymand Wordpress 02

+

+

Kunde

Maler Lisbeth Nymand, København

 

Opgave

Hjemmeside i WordPress med Elementor
(Remake/Redesign af hjemmeside bygget med Divi)

 

Teknologi

WordPress CMS-system
Responsivt design (mobilvenligt)
Elementor Page Builder

-

www.lisbethnymand.dk

Keywords: Lisbeth Nymand, Maler, kunst, kunstmaler, WordPress, ny hjemmeside, Elementor, website, webdesigner, designer, unikt design, responsive design+

+

4.9/5 – (15)