JEG HAR MANGE PSYKOLOGER OG BEHANDLERE BLANDT MINE KUNDER

Jeg har en hel del psykologer i min kundekreds – faktisk så mange at det at arbejde med psykologer næsten kan betragtes som et af mine specialer.

På grund af mit samarbejdet med psykologer har jeg en bred viden – og mening – om hvad du som psykolog har brug for når du skal have lavet en hjemmeside.

HAR DU BEHOV FOR EN PROFESSIONEL HJEMMESIDE?

Jeg vil med glæde også designe en hjemmeside til dig.

Mine hjemmeside-designs er altid unikt designet ud fra den enkelte kundes behov, og derfor tager jeg naturligvis ALTID udgangspunkt i en dialog omkring de ønsker og behov som du har når en ny hjemmeside skal designes.

Her kan du læse om processen i at få en ny hjemmeside

TILFREDSE KUNDER ER VIGTIGT FOR MIG

Det er meget vigtigt for mig, at mine kunder er tilfredse med det endelige resultat – og heldigvis tør jeg godt prale af at mine kunder faktisk altid ender op med en hjemmeside, som de er glade for og som bliver en vigtig del af deres virke som psykolog og hjælper dem til at skaffe nye klienter.

KONTAKT FOR AT HØRE NÆRMERE

Tag gerne kontakt før at høre mere om hvordan du får en ny lækker hjemmeside.
Ring til Lars B. Bro på Mobil på 28 78 01 99

EKSEMPLER PÅ HJEMMESIDER JEG HAR DESIGNET TIL PSYKOLOGER OG ANDRE BEHANDLERE

  • WordPress hjemmeside til psykolog Katja Christensen

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere

DIALOG ER VEJEN TIL DET “RIGTIGE” RESULTAT

Det “rigtige” resultat er en hjemmeside der på bedste vis præsenterer dig og dit virke som psykolog – en hjemmeside der udstråler seriøsitet, professionalisme & troværdighed , og som skaber tillid …. og skaffer dig flere klienter og mere omsætning i din praksis.

HJEMMESIDER DESIGNET I WORDPRESS

Jeg laver i dag alle hjemmesider i WordPress – fordi det er det mest benyttede system til hjemmesider og ikke mindst fordi det er det nemmeste system for “almindelige” brugere at opdatere og vedligeholde.

HER ER ET PAR CITATER FRA GLADE OG TILFREDSE PSYKOLOG-KUNDER

Du har en god visuel forestillingsevne og en god fornemmelse for, hvad folk vil have."
“Det var virkelig svært at forestille sig et endeligt produkt, og jeg tror jeg have opgivet hele processen, hvis ikke det havde været for din vedholdenhed, der tålmodigt fik arbejdet mig hen mod et produkt og et design, der holdt! Så tak for det! ”


Citat Psykolog Psykolog Janne Dolma, Faxe

Jeg har fra start været imponeret af, hvor hurtigt og professionelt du arbejder."
“Jeg oplevede det som en meget interaktiv proces, hvor mine tanker og mit materiale var udgangspunkt for din kreativitet, og hvor din faglighed og erfaring spillede tilbage til mig og hurtigt fik det til at lande i et vældig godt resultat.”


Citat Psykolog Torben Jager Petersen, Hillerød

Jeg synes jeg fik den hjælp, råd og vejledning, gennem processen fra dig som jeg havde brug for."
“Jeg synes jeg har fået et pragtfuldt og unikt design ...
... jeg er vild med både hjemmesiden og visitkort!”


Citat Psykolog Torben Jager Petersen, Hillerød

Her på siden finder du eksempler på WordPress hjemmesider som jeg har designet til psykologer og andre behandlere.

Du finder en liste over en del af dem her:

JEG ER EN MEGET TILFREDS KUNDE!!"
”... alle dem der henvender sig via hjemmesiden. roser den og siger den ser professionel ud!

Det burde ikke være et problem for dig at få mere at lave! ”


Citat Psykolog Ulla Burmeister. Østerbro København

Jeg er super glad ..."
“Jeg er super glad for mit nye website. Folk har været meget begejstret for det. Selv min mand, der er meget kritisk, har måttet overgive sig!”
(Om websitet)


“Hele forløbet er gået hurtigt. Der var dejligt med forskellige oplæg at vælge ud fra, og samtidig har det været en fordel at du har taget stilling til hvad du syntes og hvorfor, da jeg ikke selv har haft så meget indblik i denne internet-design-verden.”
(Om processen)


Citat Bevægelsespædagog Fie Illum

Jeg er rigtig glad for resultatet, det hele virker både professionelt og indbydende."
... du er rigtig nem at samarbejde med og du har en formidabel evne til at komme med lige præcis de designforslag, man ikke selv kommer på."


Citat psykolog Klara Knudsen, Tønder

ER DU PSYKOLOG OG HAR BRUG FOR EN UNIK PSYKOLOG-HJEMMESIDE?

Jeg har stor erfaring i at hjælpe psykologer med at designe deres hjemmesider … og du kan se eksempler på disse designs her på hjemmesiden.

Jeg kan også hjælpe DIG med en lækker psykolog-hjemmeside bygget i WordPress CMS og designet helt efter dine ønsker og behov.

Kontakt venligst Lars Bregendahl Bro – Mobil : 28 78 01 99 – E-mail :