Cropped Favicon Prik.png

INTERACTIVEDESIGN

Nye hjemmesider designet i WordPress med Elementor.

Jeg har designet mange hjemmesider i WordPress til kunstnere, scenografer, instruktører og andre teaterfolk. Designere og arkitekter.

Se et udvalg af disse hjemmesider her

Alle designet i WordPress og Elementor af webdesigner Lars Bregendahl Bro, Vesterbro, København

Webdesigner med psykolog-hjemmesider som et af mine specialer

JEG HAR MANGE PSYKOLOGER  BLANDT MINE KUNDER

Jeg har rigtigt mange psykologer i min kundekreds – faktisk så mange at det at arbejde med psykologer næsten kan betragtes som et af mine specialer.

På grund af mit samarbejdet med psykologer har jeg en bred viden – og mening – om hvad du som psykolog har brug for når du skal have lavet en hjemmeside.

Eksempler på hjemmesider jeg har designet til psykologer

Jeg laver naturligvis hjemmesider indenfor mange forskellige erhvervsområder, men med over 30 psykolog-hjemmesider på CV’et, så finder du ikke en med mere erfaring inden for design af hjemmesider til psykologer.

Herunder kan du se et udsnit af de psykolog-hjemmesider jeg har lavet.

HAR DU BEHOV FOR EN PROFESSIONEL HJEMMESIDE?

Jeg vil med glæde også designe en hjemmeside til dig.

Mine hjemmeside-designs er altid unikt designet ud fra den enkelte kundes behov, og derfor tager jeg naturligvis ALTID udgangspunkt i en dialog omkring de ønsker og behov som du har når en ny hjemmeside skal designes.

Her kan du læse om processen i at få en ny hjemmeside

 

TILFREDSE KUNDER ER VIGTIGT FOR MIG

Det er meget vigtigt for mig, at mine kunder er tilfredse med det endelige resultat – og heldigvis tør jeg godt prale af at mine kunder faktisk altid ender op med en hjemmeside, som de er glade for og som bliver en vigtig del af deres virke som psykolog og hjælper dem til at skaffe nye klienter.

Læs hvad mine kunder siger om vores samarbejde her

Se en samlet oversigt over de mange forskellige hjemmesider jeg har designet

SAMLET OVERSIGT OVER HJEMMESIDER TIL PSYKOLOGER

Du kan finde en oversigt over alle de psykologer-hjemmesider jeg har designet her

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere

 

DIALOG ER VEJEN TIL DET “RIGTIGE” RESULTAT

Det “rigtige” resultat er en hjemmeside der på bedste vis præsenterer dig og dit virke som psykolog – en hjemmeside der udstråler seriøsitet, professionalisme & troværdighed , og som skaber tillid …. og skaffer dig flere klienter og mere omsætning i din praksis.

 

HJEMMESIDER DESIGNET I WORDPRESS

Jeg laver i dag alle hjemmesider i WordPress – fordi det er det mest benyttede system til hjemmesider og ikke mindst fordi det er det nemmeste system for “almindelige” brugere at opdatere og vedligeholde.

+ Kontakt webdesigner Lars Bregendahl Bro

Tag gerne kontakt før at høre mere om hvordan du får en ny lækker hjemmeside.

Email: – Mobil: 28 78 01 99

+ Westend.dk v/Lars Bregendahl Bro – CVR/SE: 2933240

Jeg har fra start været imponeret af, hvor hurtigt og professionelt du arbejder.

“Jeg oplevede det som en meget interaktiv proces, hvor mine tanker og mit materiale var udgangspunkt for din kreativitet, og hvor din faglighed og erfaring spillede tilbage til mig og hurtigt fik det til at lande i et vældig godt resultat.”

Citat Psykolog Torben Jager Petersen, Hillerød

Se hjemmesiden til psykolog Torben Jager Petersen

“Lars var virkelig hurtig til at fange hvad det var for en vision vi havde for vores hjemmeside, og ramte plet i første forslag til grafik og udformning. Han er meget hurtigt arbejdende, og også meget pædagogisk i sin måde at forklare tingene, via små instruktionsvideoer, så vi selv fremover kan redigere siden. "

Citat fra psykolog Rikke Pristed – Nexø, Bornholm

“Vi er rigtig tilfredse med den hjemmeside Lars har lavet til os. Vi har haft et godt og smidigt samarbejde, og Lars har været god til at hjælpe og guide os helt konkret og meget pædagogisk når vi har skullet finde rundt i det mere tekniske.

Citat fra Annemette Hasselager,
Psykologerne Bonnerup og Hasselager – København Ø

“Min hjemmeside er en helt essentiel del af fundamentet for mit arbejde, så det er vigtigt for mig, at jeg har en oplevelse af, at den formidler, hvem jeg er, og hvordan jeg arbejder. Lars formåede meget hurtigt at lave en hjemmeside, jeg følte mig helt hjemme med – jeg er virkelig glad og taknemmelig for hans arbejde!”

Citat fra Psykolog Katja Christensen, Aarhus & Odense

JEG ER EN MEGET TILFREDS KUNDE!!

”... alle dem der henvender sig via hjemmesiden. roser den og siger den ser professionel ud!

Det burde ikke være et problem for dig at få mere at lave! ”

Citat Psykolog Ulla Burmeister,. Østerbro København

Se hjemmesiden til psykolog Ulla Burmeister

“Jeg er rigtig glad for resultatet, det hele virker både professionelt og indbydende." ... du er rigtig nem at samarbejde med og du har en formidabel evne til at komme med lige præcis de designforslag, man ikke selv kommer på.

Citat psykolog Klara Knudsen, Tønder

“Jeg har fået en rigtig god og velfungerende hjemmeside. Lars er mester i at forklare om søgeoptimering, så jeg forstår, hvad der har betydning for, at klienterne finder min hjemmeside på Google.

Via små pædagogiske instruktionsvideoer har jeg desuden fået indføring i, hvordan jeg selv kan passe min hjemmeside, så det nu er blevet mere enkelt og mindre angstprovokerende for mig selv at opdatere siden samt at ændre i mine tekster, når jeg har brug for det.

Samtidig er det en stor tryghed, at jeg kan bruge “klip på klippekortet” hos Lars, hvis jeg har brug for hans hjælp fremover.”

Citat fra psykolog Lise-Mette Holton – Frederiksberg

Du har en god visuel forestillingsevne og en god fornemmelse for, hvad folk vil have.

“Det var virkelig svært at forestille sig et endeligt produkt, og jeg tror jeg have opgivet hele processen, hvis ikke det havde været for din vedholdenhed, der tålmodigt fik arbejdet mig hen mod et produkt og et design, der holdt! Så tak for det! ”

Citat Psykolog Psykolog Janne Dolma, Faxe

“Min hjemmeside er en helt essentiel del af fundamentet for mit arbejde, så det er vigtigt for mig, at jeg har en oplevelse af, at den formidler, hvem jeg er, og hvordan jeg arbejder. Lars formåede meget hurtigt at lave en hjemmeside, jeg følte mig helt hjemme med – jeg er virkelig glad og taknemmelig for hans arbejde!”

Citat fra Psykolog Katja Christensen, Aarhus & Odense

“Jeg synes jeg fik den hjælp, råd og vejledning, gennem processen fra dig som jeg havde brug for."

“Jeg synes jeg har fået et pragtfuldt og unikt design ...
... jeg er vild med både hjemmesiden og visitkort!”

Citat Psykolog Torben Jager Petersen, Hillerød

“Jeg er super glad for mit nye website. Folk har været meget begejstret for det. Selv min mand, der er meget kritisk, har måttet overgive sig!”
(Om websitet)

“Hele forløbet er gået hurtigt. Der var dejligt med forskellige oplæg at vælge ud fra, og samtidig har det været en fordel at du har taget stilling til hvad du syntes og hvorfor, da jeg ikke selv har haft så meget indblik i denne internet-design-verden.”

(Om processen)

Citat Bevægelsespædagog Fie Illum

Fordele ved at have en professionel WordPress-hjemmeside for en psykolog

At have en professionel hjemmeside i WordPress kan give psykologer en lang række fordele, især hvis du praktiserer i København. WordPress er verdens mest benyttede system til hjemmesider, og der er gode grunde til det.

Praktiske Fordele ved WordPress for Psykologer i København

WordPress tilbyder en platform, der er nem at opdatere og vedligeholde. Som psykolog i København, der ønsker at fokusere på dine klienter, er det vigtigt, at din hjemmeside ikke kræver meget teknisk vedligeholdelse. WordPress gør det enkelt at opdatere indhold, hvilket betyder, at du kan holde din hjemmeside relevant uden at skulle være ekspert i kodning.

Søgemaskineoptimering (SEO) for Bedre Synlighed

En vigtig fordel ved at bruge WordPress er dens styrke i forhold til søgemaskineoptimering (SEO). Din hjemmeside og blog kan nemt optimeres, så du får bedre placeringer i Google. Dette betyder, at potentielle klienter lettere kan finde din praksis i København. Med de rigtige plugins og SEO-strategier kan din hjemmeside opnå høj synlighed og tiltrække flere besøgende.

Responsive Design til Alle Enheder

Et responsivt design er afgørende i dagens digitale landskab. En WordPress-hjemmeside tilpasser sig automatisk forskellige skærmstørrelser, så din hjemmeside ser godt ud på både smartphones, tablets og computere. Dette er vigtigt for at sikre, at dine klienter får en optimal oplevelse, uanset hvilken enhed de bruger.

Fleksibilitet og Tilpasning

WordPress tilbyder en høj grad af fleksibilitet og tilpasning. Du kan vælge mellem tusindvis af temaer og plugins for at skræddersy din hjemmeside præcis efter dine behov. Uanset om du ønsker et minimalistisk design eller en mere kompleks struktur, kan WordPress tilpasses til at opfylde dine specifikke krav.

Integration af Markedsføringsværktøjer

En professionel WordPress-hjemmeside gør det også nemt at integrere forskellige markedsføringsværktøjer. Du kan tilføje tilmeldingsformularer til nyhedsbreve, oprette en blog for at dele dine ekspertiser og bruge analyseværktøjer til at spore dine besøgendes adfærd. Dette giver dig mulighed for at markedsføre din praksis effektivt og opbygge en stærkere online tilstedeværelse.

Enkelt og Tydeligt Layout

For psykologer er det vigtigt at have en hjemmeside med et enkelt og tydeligt layout. Dette gør det nemt for besøgende at navigere og finde den information, de søger. WordPress tilbyder mange enkle og stilrene temaer, der kan hjælpe med at præsentere dine tjenester på en professionel og indbydende måde.

Professionel Fremtoning og Tillid

En professionel hjemmeside i WordPress kan hjælpe med at formidle din faglighed og opbygge tillid hos potentielle klienter. Et godt designet site kan fungere som et vindue til din praksis, der viser, at du er en kompetent og erfaren psykolog. Dette er afgørende for at tiltrække nye klienter og fastholde eksisterende.

Sammenhængende og Vedligeholdt Hjemmeside

En WordPress-hjemmeside er nem at vedligeholde og opdatere. Dette betyder, at du kan holde din hjemmeside frisk og relevant med minimal indsats. Du kan nemt tilføje nye sider, opdatere blogindlæg og ændre layoutet, så det passer til dine behov. Dette sikrer, at din hjemmeside altid fremstår professionel og opdateret.

Webdesign til psykologer med stor erfaring

At have en professionel WordPress-hjemmeside kan give psykologer i København mange fordele. Fra nem opdatering og vedligeholdelse til forbedret synlighed gennem SEO og responsivt design, tilbyder WordPress en platform, der er både fleksibel og kraftfuld. Ved at vælge WordPress kan du sikre, at din hjemmeside opfylder dine behov og understøtter din praksis på bedste vis.

5/5 – (21)

Her på siden finder du eksempler på WordPress hjemmesider som jeg har designet til psykologer og andre behandlere.

Du finder en liste over en del af dem her:

 • Psykolog i København
 • Psykolog på Vesterbro
 • Psykologer på Nørrebro
 • Psykologer på Fyn
 • Psykolog på Østerbro
 • Psykolog i Faxe
 • Psykolog i Aabenraa
 • psykologer i Aarhus
 • Psykolog i Tønder

  … og der er flere på vej

Her på siden finder du eksempler på WordPress hjemmesider som jeg har designet til psykologer og andre behandlere.

Du finder en liste over en del af dem her:

 • Psykolog i København
 • Psykolog på Vesterbro
 • Psykologer på Nørrebro
 • Psykologer på Fyn
 • Psykolog på Østerbro
 • Psykolog i Faxe
 • Psykolog i Aabenraa
 • psykologer i Aarhus
 • Psykolog i Tønder

  … og der er flere på vej