Cropped Favicon Prik.png

INTERACTIVEDESIGN

Nye hjemmesider designet i WordPress med Elementor.

Jeg har designet mange hjemmesider i WordPress til kunstnere, scenografer, instruktører og andre teaterfolk. Designere og arkitekter.

Se et udvalg af disse hjemmesider her

Alle designet i WordPress og Elementor af webdesigner Lars Bregendahl Bro, Vesterbro, København

Webdesigner med psykolog-hjemmeisder som et af mine specialer
 Webdesigner Lars Bregendahl Bro – Vesterbro København

JEG HAR MANGE PSYKOLOGER OG BEHANDLERE BLANDT MINE KUNDER

Jeg har en hel del psykologer i min kundekreds – faktisk så mange at det at arbejde med psykologer næsten kan betragtes som et af mine specialer.

På grund af mit samarbejdet med psykologer har jeg en bred viden – og mening – om hvad du som psykolog har brug for når du skal have lavet en hjemmeside.

 

HAR DU BEHOV FOR EN PROFESSIONEL HJEMMESIDE?

Jeg vil med glæde også designe en hjemmeside til dig.

Mine hjemmeside-designs er altid unikt designet ud fra den enkelte kundes behov, og derfor tager jeg naturligvis ALTID udgangspunkt i en dialog omkring de ønsker og behov som du har når en ny hjemmeside skal designes.

Her kan du læse om processen i at få en ny hjemmeside

 

TILFREDSE KUNDER ER VIGTIGT FOR MIG

Det er meget vigtigt for mig, at mine kunder er tilfredse med det endelige resultat – og heldigvis tør jeg godt prale af at mine kunder faktisk altid ender op med en hjemmeside, som de er glade for og som bliver en vigtig del af deres virke som psykolog og hjælper dem til at skaffe nye klienter.

 

KONTAKT FOR AT HØRE NÆRMERE

Tag gerne kontakt før at høre mere om hvordan du får en ny lækker hjemmeside.
 
Ring til Lars B. Bro på Mobil på 28 78 01 99

Eksempler på hjemmesider jeg har designet til psykologer
16 designs i tilfældig rækkefølge0

Du kan finde en oversigt over alle de psykologer-hjemmesider jeg har designet her

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere

 

DIALOG ER VEJEN TIL DET “RIGTIGE” RESULTAT

Det “rigtige” resultat er en hjemmeside der på bedste vis præsenterer dig og dit virke som psykolog – en hjemmeside der udstråler seriøsitet, professionalisme & troværdighed , og som skaber tillid …. og skaffer dig flere klienter og mere omsætning i din praksis.

 

HJEMMESIDER DESIGNET I WORDPRESS

Jeg laver i dag alle hjemmesider i WordPress – fordi det er det mest benyttede system til hjemmesider og ikke mindst fordi det er det nemmeste system for “almindelige” brugere at opdatere og vedligeholde.

Jeg har fra start været imponeret af, hvor hurtigt og professionelt du arbejder.

“Jeg oplevede det som en meget interaktiv proces, hvor mine tanker og mit materiale var udgangspunkt for din kreativitet, og hvor din faglighed og erfaring spillede tilbage til mig og hurtigt fik det til at lande i et vældig godt resultat.”

Citat Psykolog Torben Jager Petersen, Hillerød

Du har en god visuel forestillingsevne og en god fornemmelse for, hvad folk vil have.

“Det var virkelig svært at forestille sig et endeligt produkt, og jeg tror jeg have opgivet hele processen, hvis ikke det havde været for din vedholdenhed, der tålmodigt fik arbejdet mig hen mod et produkt og et design, der holdt! Så tak for det! ”

Citat Psykolog Psykolog Janne Dolma, Faxe

“Jeg er rigtig glad for resultatet, det hele virker både professionelt og indbydende." ... du er rigtig nem at samarbejde med og du har en formidabel evne til at komme med lige præcis de designforslag, man ikke selv kommer på.

Citat psykolog Klara Knudsen, Tønder

“Jeg har fået en rigtig god og velfungerende hjemmeside. Lars er mester i at forklare om søgeoptimering, så jeg forstår, hvad der har betydning for, at klienterne finder min hjemmeside på Google.

Via små pædagogiske instruktionsvideoer har jeg desuden fået indføring i, hvordan jeg selv kan passe min hjemmeside, så det nu er blevet mere enkelt og mindre angstprovokerende for mig selv at opdatere siden samt at ændre i mine tekster, når jeg har brug for det.

Samtidig er det en stor tryghed, at jeg kan bruge “klip på klippekortet” hos Lars, hvis jeg har brug for hans hjælp fremover.”

Citat fra psykolog Lise-Mette Holton – Frederiksberg

“Lars var virkelig hurtig til at fange hvad det var for en vision vi havde for vores hjemmeside, og ramte plet i første forslag til grafik og udformning. Han er meget hurtigt arbejdende, og også meget pædagogisk i sin måde at forklare tingene, via små instruktionsvideoer, så vi selv fremover kan redigere siden. "

Citat fra psykolog Rikke Pristed – Nexø, Bornholm

4.9/5 – (16)

JEG ER EN MEGET TILFREDS KUNDE!!

”... alle dem der henvender sig via hjemmesiden. roser den og siger den ser professionel ud!

Det burde ikke være et problem for dig at få mere at lave! ”

Citat Psykolog Ulla Burmeister,. Østerbro København

“Min hjemmeside er en helt essentiel del af fundamentet for mit arbejde, så det er vigtigt for mig, at jeg har en oplevelse af, at den formidler, hvem jeg er, og hvordan jeg arbejder. Lars formåede meget hurtigt at lave en hjemmeside, jeg følte mig helt hjemme med – jeg er virkelig glad og taknemmelig for hans arbejde!”

Citat fra Psykolog Katja Christensen, Aarhus & Odense

“Jeg er super glad for mit nye website. Folk har været meget begejstret for det. Selv min mand, der er meget kritisk, har måttet overgive sig!”
(Om websitet)

“Hele forløbet er gået hurtigt. Der var dejligt med forskellige oplæg at vælge ud fra, og samtidig har det været en fordel at du har taget stilling til hvad du syntes og hvorfor, da jeg ikke selv har haft så meget indblik i denne internet-design-verden.”

(Om processen)

Citat Bevægelsespædagog Fie Illum

“Vi er rigtig tilfredse med den hjemmeside Lars har lavet til os. Vi har haft et godt og smidigt samarbejde, og Lars har været god til at hjælpe og guide os helt konkret og meget pædagogisk når vi har skullet finde rundt i det mere tekniske.

Citat fra Annemette Hasselager,
Psykologerne Bonnerup og Hasselager – København Ø

“Jeg synes jeg fik den hjælp, råd og vejledning, gennem processen fra dig som jeg havde brug for."

“Jeg synes jeg har fået et pragtfuldt og unikt design ...
... jeg er vild med både hjemmesiden og visitkort!”

Citat Psykolog Torben Jager Petersen, Hillerød

Her på siden finder du eksempler på WordPress hjemmesider som jeg har designet til psykologer og andre behandlere.

Du finder en liste over en del af dem her:

 • Psykolog i København
 • Psykolog på Vesterbro
 • Psykologer på Nørrebro
 • Psykologer på Fyn
 • Psykolog på Østerbro
 • Psykolog i Faxe
 • Psykolog i Aabenraa
 • psykologer i Aarhus
 • Psykolog i Tønder

  … og der er flere på vej

Du kan læse disse citater og endu flere her