Cropped Favicon Prik.png

INTERACTIVEDESIGN

WordPress hjemmeside designet til psykologerne i Kognitiv Center Fyn

Kognitiv Center Fyn ønskede en ny hjemmeside bygget i WordPress, da deres aktuelle hjemmeside ikke var tidssvarende. Denne hjemmeside var lavet i Joomla CMS, men levede ikke op til nutidens standarter – bl.a ift. mobilvenlighed/responsive design.

Klinikken ønskede at skifte  fra Joomla til WordPress, som i dag er verdens mest benyttede system til opbygning af hjemmesider. Jeg har tidligere lavet en personlig hjemmeside i WordPress til en af Kognitiv Center Fyns psykologer; Lone Husby – www.lonehusby.dk – se mere her

Kunden ønskede at hjemmesidens design skulle ligge tæt op af deres tidligere hjemmeside, men med et mere nutidigt udtryk – og med flere billeder m.m.

Mobilvenligt design

Den er designet sådan at den kan ses på håndholdte enheder som smartphones og tablets …. og selvfølgelig også på computere. Meget vigtig er det også at hjemmesiden kan klare Googles “mobil-venligheds-test”.

 

  • Ny Wordpress Hjemmeside Psykolog Kognitivcenterfyn 01

+

+

Kunde

Kognitiv Center Fyn, Odense

 

Opgave

Design af hjemmeside i WordPress
Søgemaskineoptimering (SEO)

 

Teknologi

WordPress CMS-system
Responsivt design (mobilvenligt)

-

www.kognitivcenterfyn.dk

(klinikken er solgt)

Keywords: Psykolog Odense – Psykologklinik webdesign – CMS – Fyn – psykolog hjemmeside – WordPress – design af hjemmeside – Website – Webdesigner – unikt design – psykologerne i Odense – psykologer – Mobilvenlig – Content Management System – web design – Word-Press – Psykolog

Lars Bregendahl Bro – Webdesigner – København V.

Ny hjemmeside.

 

+

4.7/5 – (9)