Cropped Favicon Prik.png

INTERACTIVEDESIGN

Hjemmeside designet i WordPress til teaterinstruktør Astrid Lindhardt

Processen med denne WordPress  hjemmeside har været en blanding mellem design og undervisning. Astrid går på Den Danske Scenekunstskole (Danish National School of Performing Arts – tidligere Den Danske Teaterskole) og som en del af hendes uddannelse har jeg designet hendes hjemmeside OG undervist hende i WordPress, Page Builder’en Elementor og SEO (Søgemaskineoptimering). Undervisningen har spredt sig over mange uger hvor vi har haft 2 timers online undervisningssessions – og hvor Astrid har arbejdet selvstændigt med indholdet imellem disse.

Instruktør uddannet på teaterskolen får ny hjemmeside designet af Lars Bregendahl Bro

Med Elementor er hjemmeside blevet meget nem at opdatere for Astrid.

Jeg har også hjulpet med noget grundlæggende SEO til en bedre placering i søgemaskinerne.

+

+

Kunde

Instruktør og performer Astrid Lindhardt, København

 

Opgave

Hjemmeside i WordPress med Elementor

 

Teknologi

WordPress CMS-system
Responsivt design (mobilvenligt)
Elementor Page Builder

 

Læs om vores samarbejde

Astrid Lindhardt har skrevet lidt om vores samarbejde, som du kan læse her

-

www.astridlindhardt.com

Keywords: Den Danske Scenekunstskole – Danish National School of Performing Arts – Den Danske Teaterskole –  Scenekunst – Instruktør – wordpress – hjemmeside design – WordPress-undervisning – onlineundervisning – virker på din smartphone – Elementor – Frederiksberg – København – teater – webdesign – SEO – Søgemaskineoptimering –  design – hjemmeside – Responsive design –  CMS – website – Responsivt WordPress

 

Har skuespillere, filminstruktører og teaterinstruktører brug for hjemmesider?

At have tilstedeværelse: På scenen, på set, og online

Vi kender alle den udefinerbare tilstedeværelse, der tiltrækker publikum og får casting directors til at se op fra CV’et. Det er det, der giver skuespillere, filminstruktører og teaterinstruktører en ekstra kant i en konkurrencepræget branche.

Nogle siger, at denne tilstedeværelse ikke kan læres. Enten har du det, eller også har du det ikke. Men med selvtillid og erfaring kan alle begynde at eje scenen, set’et eller auditionrummet. Det er det samme med online tilstedeværelse, og det er noget, der kan plejes.

Hvad er webtilstedeværelse?

Webtilstedeværelse er dit fodaftryk på nettet. Det starter med din hjemmeside og strækker sig til hver blog, profilside, opslag, like, tweet, kommentar, anmeldelse, foto, video eller lydklip, der er knyttet til dit navn. Jo mere du dyrker din webtilstedeværelse, jo mere tiltrækkes et online publikum. Med en hjemmeside kan du kontrollere, hvordan folk ser dig online.

+

4.8/5 – (10)