Cropped Favicon Prik.png

INTERACTIVEDESIGN

WordPress hjemmeside til foreningen Alfa-1

Alfa-1 er en forening for mennesker med lungesygdommen Alfa-1-antitrypsin-mangel.

Alfa-1 havde en hjemmeside der var bygget i WordPress med page builderen Divi – desværre oplevede de at Divi har meget svær for dem at arbejde med når tekster, billeder mm skulle opdateres. De ønskede derfor at få opbygget deres hjemmeside forfra, men med Elementor som er meget mere intuitiv at arbejde med … og her på siden ser i resultatet.

Lidt om sygdommen

Alfa-1 antitrypsinmangel, også kendt som alfa-1, er en arvelig sygdom, der påvirker leveren og lungerne. Denne sygdom opstår på grund af en genetisk mutation, der fører til et lavt niveau af et protein kaldet alfa-1-antitrypsin i blodet.

Alfa-1 antitrypsin er normalt ansvarlig for at beskytte lungerne mod skader forårsaget af proteaser, enzymer der nedbryder proteiner. Uden tilstrækkeligt alfa-1 antitrypsin i kroppen kan proteaserne skade lungevævet og forårsage kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL) og emfysem. Disse tilstande kan føre til åndedrætsbesvær, hoste, åndenød og øget risiko for infektioner i lungerne.

 

Remake/Redesign i WordPress med Elementor af  af Lars Bregendahl Bro

  • Wordpress Elementor Hjemmeside Remake Freom Divi Alfa 1 03

+

+

Kunde

Foreningen Alfa-1

 

Opgave

Website i WordPress
Responsive design / Mobilvenlig
Remake af eksisterende hjemmeside fra Divi pagebuilder til Elementor Pagebuilder.

 

Teknologi

WordPress CMS-system
Responsivt design (mobilvenligt)
Elementor Page Builder

-

www.alfa-1.dk

Keywords: Alfa-1 – Forening – Danmark – webdesign – CMS – hjemmeside – Word Press –  København – website – unikt design – Responsive Design –  Mobilvenlig – Content Management System – WordPress +

+

4.9/5 – (15)