Cropped Favicon Prik.png

INTERACTIVEDESIGN

WordPress Street Art blog
Denne hjemmeside viser fotos af Street Art.

Dette er min egen WordPress-blog – og alle fotos er taget mig selv med mindre andet er tydeligt angivet.

Dette site er et resultat af mangeårige interesse for “gade kunst” … og da jeg fik mulighed for at købe domænet street-art.dk så var der INGEN tvivl om at jeg ville købe det – og begynde at poste nogle af alle de fotos jeg har taget (og tager) af Street Art og Graffiti.

Jeg må indrømme at jeg er langt mere aktiv på instagram @street_art.dk end jeg er på min blog, men jeg har sørget for at mine seneste opslag på Instagram bliver vist automatisk på www.street-art.dk – en feature også mange af mine andre kreative kunder har glæde af på deres hjemmesider

Jeg har også lavet en hjemmeside til den danske street art kunstner Blød Lykke – du kan se mere om den street art hjemmeside her

  • Street Art Graffiti Blog Hjemmeside Wordpress 07

+

+

Kunde

Min egen street art blog

 

Opgave

Design af hjemmeside i WordPress

 

Teknologi

WordPress CMS-system
Responsivt design (mobilvenligt)

-

www.street-art.dk

Keywords: Street art, streetart, street-art, gadekunst, graffiti, kunst WordPress, ny hjemmeside, website, webdesigner, designer, unikt design +

+

4.9/5 – (9)