Cropped Favicon Prik.png

INTERACTIVEDESIGN

Endnu flere citater fra mine kunder

… om arbejdet det fælles arbejde med at få den helt rigtige hjemmeside

Nye hjemmesider designet i WordPress med Elementor.

Jeg har designet mange hjemmesider i WordPress til kunstnere, scenografer, instruktører og andre teaterfolk. Designere og arkitekter.

Alle designet i WordPress og Elementor af webdesigner Lars Bregendahl Bro, Vesterbro, København

FLERE KUNDE-CITATER …

Her på siden kan du læse citater fra tidligere kunder (citater af lidt ældre dato)

Se nyere citater her

CITATER FRA SKYDEKLUBBEN KONGENS LIVJÆGER KORPS SKYDESELSKABS BESTYRELSE
om samarbejdet omkring design af deres hjemmeside

“Vi er glade for, at Lars tilbød at lave vore hjemmeside som et sponsorat. Vi er en lille skydeklub, hvor alt arbejdet udføres på frivillig basis, og derfor ville der på ingen måde have været økonomi til at få oprettet og designet en hjemmeside på ordinære økonomiske vilkår.”

“Vi vil gerne anbefale Lars til enhver, der skal have lavet en flot og velfungerende hjemmeside.”

Her kan du se hvad jeg har lavet for Kongens Livjæger Korps Skydeselskab

 

Læs hele citatet

CITAT FRA PSYKOLOG KLARA KNUDSEN, TØNDER
om samarbejdet omkring design af deres nye hjemmeside

“Tusind tak for hjælpen og et godt samarbejde omkring tilblivelsen af min hjemmeside. Den har allerede fået mange roser.
Jeg er selv rigtig glad for resultatet, det hele virker både professionelt og indbydende.”

“Et vigtigt aspekt er, at man igennem hele forløbet tvinges til at blive præcis på, hvilken profil man egentlig vil fremstå med.”

“En ekstra bonus ved afslutningen af processen, er de tre små hjælpevideoer, hvor man bl.a. selv kan lave ændringer på hjemmesiden. En superfin “hjælpe-ting”, for en knap så IT-kyndig som undertegnede.”

“Afslutningsvis vil jeg sige, at du er rigtig nem at samarbejde med og du har en formidabel evne til at komme med lige præcis de designforslag, man ikke selv kommer på. “

“Det inkluderede “Klippekort” er dejligt at have i baghånden, hvis/når der dukker noget op som jeg behøver hjælp til.”

“Jeg kan kun medgive dig de allerbedste anbefalinger.”

Her kan du se hvad jeg har lavet til Klara Knudsen

Besøg desuden www.psykologklara.dk

 

Læs hele citatet

CITAT FRA MARKETINGCHEF STEFAN WINDING-LAUESEN
om samarbejdet omkring design af WinCo’s nye hjemmeside

“For mig er det vigtigste ved produktion af en hjemmeside et flot design og en god funktionalitet. Teknikken bagved interesserer mig mindre – det skal bare virke.

Derfor har jeg været glad for at udgangspunktet for min hjemmeside var designet, og Lars’ viden om både webdesign, WordPress og undervisning har været perfekt.

Bortset fra en enkelt telefonsamtale, har dialogen om produktion af min hjemmeside foregået vha. mails og nogle gode instruktions videoer. Nu kan jeg selv vedligeholde min hjemmeside med tekstændringer og nye billeder.

Jeg har været meget glad for samarbejdet.”

Se hvad jeg har lavet for Stefan Winding-Lauesen her

Besøg desuden www.winco.dk

 

Læs hele citatet
Smertelinjen Hjemmeside Design WordPress Responsive Croped

CITAT FRA LARS BYE MØLLER, NÆSTFORMAND I SMERTELINJEN
om samarbejdet omkring design af deres nye hjemmeside

“Jeg kendte Lars i forvejen fra hans undervisning i WordPress på FOF og vidste derfor, at han er god til at formidle det tekniske indhold på en måde der til at forstå.

Da vores forening stod for at skulle opgradere sin daværende hjemmeside, var det således naturligt at tage fat i Lars. Alligevel var vi meget i tvivl, om vi skulle beholde vores forhåndværende CMS-system eller overgå til WordPress. Efter en god snak med Lars, hvor han gav sig god tid til at forklare de forskellige muligheder med WordPress, besluttede vi os for at bruge dette system og lade Lars lave vores hjemmeside.

Første skridt i udarbejdelsen af hjemmesiden var, at Lars bad os gøre nogle overvejelser omkring funktioner og udseende. Dernæst foregik dialogen primært via e-mail og små videoer, hvor Lars viste, forklarede og kom med forskellige forslag til hjemmesidens udseende og funktioner, og vi svarede. Denne model fungerer godt; Først og fremmest havde vi mulighed for at gøre det i vores tempo og passe feedbacken ind på det tidspunkt, der var bedst for os. Desuden havde vi mulighed for at gennemse Lars’ forslag flere gange og opdage ting vi ellers ikke ville have opdaget, samt tænke os om, inden vi kom med feedback.

Sammenlagt synes vi, at vi har fået en langt mere iøjnefaldene og brugervenlig hjemmeside gennem en god proces til en fornuftig pris.

Tak for det gode samarbejde Lars.”

Hjemmesiden er ikke længere online

Læs hele citatet

CITATER FRA BEVÆGELSESPÆDAGOG FIE ILLUM
om samarbejdet omkring design af deres nye hjemmeside

Om websitet: “Jeg er super glad for mit nye website. Folk har været meget begejstret for det.
Selv min mand, der er meget kritisk, har måttet overgive sig!”

Om processen: “Hele forløbet er gået hurtigt. Der var dejligt med forskellige oplæg at vælge ud fra, og samtidig har det været en fordel at du har taget stilling til hvad du syntes og hvorfor, da jeg ikke selv har haft så meget indblik i denne internet-design-verden.”

Om visitkort: “Det at kunne give et professionelt visitkort videre giver en form for troværdighed, når man har et firma, og jeg har fået meget ros for mine visitkort og også mit logo som er enkelt og farverigt – det holder!”

Hjemmesiden er ikke længere online

Læs hele citatet

CITATER FRA PSYKOMOTORISK TERAPEUT SISSE NORDENTOFT
om samarbejdet omkring design af deres nye hjemmeside

“Jeg er stadig dybt forundret over, at du ramte så meget ‘plet’ i første omgang med de forskellige design-forslag du sendte mig. …… De var MEGET anderledes end det jeg havde forstillet mig og alligevel var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det var et af de forslag det skulle være….du ramte bare fuldstændig plet ud fra nærmest ingenting!!!”

“Jeg “kastede” mig ud i den proces det er at få lavet en website, uden at ane noget somhelst om det. Og uden at være bare lidt i nærheden af at være en computer-haj…. og jeg synes det har været et fint forløb. Jeg synes jeg fik den hjælp, råd og vejledning, gennem processen fra dig som jeg havde brug for.”

“Jeg synes jeg har fået et pragtfuldt og unikt design…….jeg er vild med både sitet og visitkort!!! Jeg er i den grad glad for og tilfreds med at kunne præsentere begge dele for mulige kunder”

Hjemmesiden er ikke længere online

Læs hele citatet

4.9/5 – (12)